E moshuara ndahet nga jeta dhe lë 5 milionë euro pasuri por të afërmit ngelin pa f.jale kur hapin testamentin!

E moshuara ndahet nga jeta dhe lë 5 milionë euro pasuri por të afërmit ngelin pa f.jale kur hapin testamentin!/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Pothuajse gjysma e parave janë lënë për shoqatën “Lega del Filo d’Oro” ndërsa 1.5 milionë euro i ka dhuruar për nevojat e banorëve të Genovas.…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *