Historia E Gruas Që Dyshonte Se Sherret Në Shtëpi Vinin Nga Syri I Keq. Pas 32 Vitesh Ajo Që Gjeti Në Shtëpi I La Të Gjithë Pa Fjalë…!

Michelle Havrilla kurrë nuk mendoi se ajo mund ta shihte dhe ta gjente përsëri fustanin e saj të dasmës. Menjëherë pas martesës, e festuar në vitin 1985, ajo e dërgoi atë në pastrim kimik për ta larë dhe ruajtur atë. Por lavanderia e humbi fustanin dhe gruaja nuk mori më vesh asgjë për të për 32 vjet. Madje ajo mendonte se kjo gjë ishte një shenjë e fatit të keq.

Veshja e saj e dasmës ishte larë në lavanderi, por ishte dërguar në një adresë të gabuar. Prej vitit 1985 e deri sot, ajo veshje ishte mbajtur në papafingo të familjes Bartlebaugh që nuk ishte vënë në dijeni për gabimin e pafat. Ndërsa Ame Bartlebaugh shkoi në papafingo për të provuar për martesën e saj fustanin e dasmës që kishte veshur nëna e saj, bëri zbulimin se kjo veshje dasme nuk i përkiste familjes së saj. Menjëherë telefonoi policinë, e cila i tha asaj të përdorë mediat sociale, një mënyrë shumë efektive për të komunikuar

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *