Kjo kur habiti edhe mjekët: “Me hudhër edhe me…” Brenda 1 muaji i hoqa variçet përgjithmonë!

Kjo kur h abiti edhe mj ekët: “Me hudhër edhe me…” Brenda 1 muaji i hoqa variçet përgjithmonë!Edhe pse mundoheni t’i fshihni nën pantallonat jeans, fundet dhe fustanët e gjatë apo getat variçet, të njohura ndryshe si venat v árikòze nuk zhd ùken nëse nuk i trajtoni ashtu siç duhet. Qëndrimi për një kohë të gjatë në këmbë/ose ulur është shkaku kryesor që çon në shfaqjen e tyre.

Shkaqet kryesore të variçeve janë gjithashtu mangësitë ushqyese, mënyra e j etesës me sedentarizem, obe ziteti, pirja e duhanit, qëndrimi në këmbë rregullisht për periudha të zgjatura në kohë, shta tzania dhe ndryshimet horm onale në shta tzëni apo menop auze. Çdo venë mund të bëhet varikoze, por ato që preken më shpesh janë venat e gjym tyrëve të poshtme.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *