Dëgjon Diçka Të Pa.Zakontë Brenda Murit, Kur E Hap Gjen Diçka Të Pabesueshme

Dëgjon Diçka Të Pa.Zakontë Brenda Murit, Kur E Hap Gjen Diçka Të Pabesueshme

David Glover që punon si bletar, u thirr kohët e fundit në një shtëpi të Germantown për të h equr
bletët.Përfundimisht,

Glover ishte rekomanduar si një mënyrë për të heq ur qa fe bletët me mjaltë.Kur mbërriti të premten e kaluar,

Glover mori një skanim termik për të marrë një ide se ku ishin vendosur bletët.

Por ai nuk kishte asnjë ide se sa e madhe ishte kosherja e bletës derisa ai hapi murin.Shty,pe rek.lam.en dhe shi.ko vid.eon.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *