Djali i Mendimit dhe Blerines identik si Rugova!

E kjo për faktin se ata shfaqin një raport mjaftë të mirë martesor e ku për shumë këndë mund të jetë edhe shembull, shkruan InfoKosova.

Së fundi Blerina ka pstuar një fotografi me femijet dhe djali i cili shihet se ka një ngjashmëri të madhe me gjyshin e tij, ish presidentin Rugova.

Shiko foton dhe vlersone./InfoKosova/

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *