Eventi që i bashkoi “Bilbilat e Mushtishtit”, pa Shyhreten…

Për këtë gëzim familjar, ata u kujdesën të organizojnë një dasmë madhështore me shumë të ftuar.

Në mesin e tyre ishin edhe Motrat Mustafa dhe Remzie Osmani, të cilat vite më parë njiheshin si “Bilbilat e Mushtishtit”, por që në mesin e tyre mungojë Shyhretja.

Mungesa e Shyhretes në këtë event tregon që raportet mes tyre po vazhdojnë të jenë të acaruara, gjë e cila është komentuar mjaftë në media.

https://ngjarja.press/wp-content/uploads/2022/10/2C480153856C37A4A6D923D2D3983AAA_video_dashinit-1.mp4?_=1

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *