Vajza e Gjikos dhe Elitës, mahnitë me zërin e saj

Bota, vajza bukuroshe e Gjikos dhe Elitës po habit ndjekësit e çiftit me zërin e saj.

Duket se Bota do të jetë trashëgimtare e babait ne aspektin muzikorë.

Bukuroshja simpatike, shihet tek sa këndon këngën Twinkle Twinkle littel star, në versionin e saj, shkruan “Kosovarja”.

Dëshira artistike po pasqyrohet mjafte mirë tek fëmijët në familjen e Gjikolli.

https://www.kosovarja-ks.com/wp-content/uploads/2022/10/elita.rudi-2022-10-08-20_01_12.mp4?_=1

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *