Burri shtatzënë fiton mijëra dollarë në rrjet, duke…

Simon Henderson, 48-vjeçar punonjës banke në Britani, thotë se është duke larë borxhet e tij duke postuar video dhe foto teksa hiqet se është sht atzënë në rrjetet për të rri tur, me të cilat ka fituar 4000 paundë. JU FT.OJM TE SHT.YPNI VID.EON ME POS.HT ku shkruan SP.0N.SORED

Burri që njihet tanimë si “Mbreti i Ba rkut” tregon gjithashtu sesi mund të ma ni pu lojë mu sk ujt e barkut të tij për t’u dukur sikur të ishte me ba rr ë, për të kënaqur disa fansa të mb ra psh të që “ek si toh en” nga fantazia e “shtatzanisë së burrave”. Simon, nga Kent në lindje të Britanisë, tha: “Është kjo idea e re liberale e mashkullit shtatzënë, dhe unë bëj video qesharake duke folur e duke u ankuar për këtë, si dhe duke u hequr sikur po li nd”. “Prandaj nuk kam nevojë të bëj po rn o në rrjet pasi kam këtë talentin tjetër unik. Klientët e mi ofrojnë të më blerë ushqime për t’u shëndoshur por unë i refuzoj sepse të qëndruarit në formë është e rëndësishme për mua. Më pëlqen të jem i dobët”.

Simon thotë se ka 80 fansa të abonuar në llogarinë e tij për të rritur, të cilët i kërkojnë shumë pe rv er si te te por ai nuk bën po rn og ra fi në rrjetin e tij. Ai pranon se publikon përmbajtjet e tij, pasi ra në vështirësi financiare për prishjes së martesës. “E kam nisur prej fillimit të vitit,” thotë Simon. “Lashë gruan e fëmijët dhe jetoj me qera, teksa paguaj dhe gjysmën e kredisë së shtëpisë së familjes”. “Llogarita se po paguaja më shumë sesa fitoja, kështu që në vend të postimit të videove për qejf tani mund të fitoj para, është punë disi e pisët por fitoj rreth 100 paundë në javë”.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *