Dasma e djalit të Shkurte Fejzës i bëri bashkë Remzien e Mihrijen, por a folën mes vete?

Të shtunën mbrëma, Shkurte Fejza, organizoi dasëm të madhe për djalin e saj, të ftuar në dasëm, të ftuar ishin shumë fytyra publike, njëherit kolegë të këngëtarës.

E pas deklaratës virale të Remzie Osmanit dhënë për emisionin “Mirage”, se nuk e ftoi në fejesën e djalit, Mihrije Braha, bashkë i bëri dasma e djalit të Shkurte Fejzës.

Ekipi i emisionit “Mirage”, ishin atje dhe kanë sjellur pamje dhe detaje ekskluzive nga dasma.

Por, a folën me njëra-tjetrën dy këngëtaret e njohura, e kuptoni pikërisht në “Mirage”./Lajmi

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *