E frikshme: Shoferi rrezikon trafikun, humbet ekuilibrin gjatë ngasjes – VIDEO

Nuk janë të rralla rastet në vendin tonë kur shoferët shkelin rregullat në komunikacion si dhe rrezikojnë jetën e tyre por edhe të pjesëmarrësve të tjerë në trafik. Një rast i tille dhe shumë i rrezikshëm ka ndodhur edhe sot, raporton Gazeta Sinjali.

Sinjalizuesi ka dërguar pamje në redaksi, ku shihet një kamion në rrugën Prizen-Gjakovë, në gjendje jo të mirë për të dalë në trafik.


Sipas pamjeve të dërguara, shoferi rrezikon edhe pjesëmarrësit e tjerë në trafik, për shkak se kamioni që ai po vozit nuk është në ekuilibrin e duhur, ka luhatje nga njëra anë në tjetrën.

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *