Melisa Lleshi sjell në trend këtë stil interesant të flokëve

Melisa Lleshi dallohet për stilin e saj të veçantë.

Duke qenë një personazh publik, mundohet të jetë sa më unike në ndryshimet që bënë.

Kështu ka bërë edhe së fundmi duke ndryshuar ngjyrën e flokëve me një stil interesant.

Të ndara në mes, njërën anë më ngjyrë të kuqe dhe anën tjetër të kuqe. Si ju duket kështu?

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *