Dy aktorët e njohur në një romancë së bashku

Emma Roberts duket se ka nisur lidhjen e saj të re me Cody John.

Ajo ka qenë më parë në një lidhje me Garret Hedlund, me të cilin ka djalin Rhodesin, por tani thuhet se është në lidhje me aktorin tjetër Cody.

Ajo madje thuhet se po përgatitet ta prezantojë atë me djalin e saj, edhe pse aktorja është shumë ‘e kujdesshëm’ para se ta takojë të birin me njerëz të rinj.

“Emma dhe Cody po i marrin gjërat ngadalë. Ata janë në lidhje prej dy muajsh, por Emma është e kujdesshme kur është në pyetje për të takuar djalin e saj me njerëz të rinj, por ajo e di se dita do të vijë së shpejti”, tha një burim për E!News.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *