Etja pas kafes, çfarë tregon dhe kur është momenti më i mirë për të pirë ujë?

Në mëngjes, pas drekës, si edhe pasdite, shumë prej nesh ndajmë një zakon të përbashkët: atë të konsumit të kafesë.

Dhe në të njëjtën kohë ka nga ata që ndajnë një veprim tjetër, që e kryejnë pothuajse pa e menduar fare: atë të konsumit të ujit.

A ju ndodh edhe të pini pak ujë menjëherë pas kafesë, sepse thjesht nuk ju pëlqen ajo ndjesi e hidhur në gojë.

Ujë dhe kafe, një kombinim i veçantë

Këto pije i gjejmë shpesh të servirura krah për krah, dhe instinkti për të pirë pak ujë për të pastruar gojën pas konsumimit shpesh është i pashmangshëm. Por gjithçka duket se sillet rreth cilësisë së vetë kafesë.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *