Çaji Kuundër Miigrenës, Pagjumësisë Dhe Lodhjes Nervoree..?!(RECETA)

(RECETA) Çaji Kuundër Miigrenës, Pagjumësisë Dhe Lodhjes Nervoree..?!

Për rastet e dhembbjevee të fortaa të kokkës (miigrenëss) pagjumësisë dhe shqettësimevee neervore apo emociionale, rekomandohet një çaj natyral.
Mjafton të bashkoni bimët si livando, kamomil dhe rozmarinë. Mund të konsumohet i vakët para gjumit (meqenëse janë rritur temperaturat) ose të ftohtë 1-2 herë gjate ditës.


Për një çajnik për dy persona nevojitet:
1 lugë çaji me livando,
1 lugë çaji me kamomil dhe 20-25 fije rozmarine të freskët të cilën e këputa nga kopeshti.

Të gjitha produktet, në këtë kohë, gjenden të freskëta në treg.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *