Epike: Gjiko imiton Elitën dhe veprimet e saj

Jemi mësuar të shohin vajzat tek sa fryjën buzët deri sa bëjnë një selfie, por këtë herë është më ndryshe.

Gjiko duket se po e imiton gruan,Elitën në këtë aspekt, shkruan “Kosovarja”.

Në postimin e fundit ai shihet tek sa fryn buzët, ndërsa Elita serioze.

Si mendoni , cilit po i shkon ky stil i të pozuarit më shumë?

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *