“Më tradhtoi me një mashkull me katastrofë se unë”, si kurrë më parë, Capital T flet për jetën personale

Se fundmi, reperi i njohur, Capital T ka qene i ftuar ne “Zë me Mirën” ku si rralle here, ka folur për jetën e tij sentimentale.

Nder te tjera, reperi ka bere një deklarate qe pak djem mund t’a pranojnë apo t’a thonë
publikisht.

Teksa u pyet nëse “ka tradhtuar ndonjëherë” ai tha:

Nuk jam tip qe tradhtoj, kam tradhtu por jo ne sensin e marrëdhënieve seksuale.

Kam tradhtuar ne sensin e një bisede ose flirtimi qe prape e konsideroj tradhti.”

Pavarësisht se vete nuk ka tradhtuar seksualisht, ai u shpreh se është tradhtuar nga ish-
partnerja e tij.

“Absolutisht qe po.

Por ka qene ndoshta nderi me i madh qe me ka bere ne jete.”

Prezantuesja e vazhdoi diskutimin duke e pyetur: A ishte mashkulli me te cilin ajo te
tradhtoi me i pashëm?

“Fatkeqësisht ka qene katastrofë, me i keq se unë edhe pse nuk mund ti gjykoj
njerëzit, se me gjykojnë te tjerët por ai ka qene vërtet shume i keç”.

“Por qe ajo me ka bere dhe me mire dhe te kuptoj me shume gjera“, tha reperi./loki

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *