Nëna apo Mihrija, cila gatuan më mirë sipas Naim Abazit?

Këngëtari Naim Abazi ishte pjesë e rubrikës “Kë Zgjedh”.

Ai foli hapur për jetën e tij jashtë karrieres muzikore.

Naimi ndër tjerash tregoi se në mes nënës së tij dhe Mihrijes kush i bënë ushqimet më të mira.

Për ta kuptuar përgjigjen e tij ndiqeni videon:

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *