Shokët dedikime prekëse për 17-vjeçarin qe humbi jeten dje: Postojne video te Kenados duke …

Klos- Ngjarja ee ndodhur në Klos vazhdon të komentohet në media e rrjete sociale.

Ndërkohë me anë të disa postimeve në internet shokët kanë shpërndarë video në TikTok ku Kenado shihet nën shoqërinë e tyre.

“Do jesh gjithmonë në zemrat tona”, shkruan një i ri teksa ka shpërndarë dhe foto me të. Ata shihet i lumtur duke festuar.

Në vendin e ngjarjes janë vendosur tufa me lule në kujtim të babë e bir.

 

https://fb.watch/gaJcx_TjVe/

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *