Sa shumë është shëndoshur Zanfina

Zanfina Ismaili nuk është edhe aq aktive në rrjete sociale.

Aty këtu ajo ndan ndonjë imazh për ndjekësit e saj, duke shkëlqyer në çdo kohë.

Në një fotografi të fundit, shihet se këngëtarja ka shtuar shumë kilogramë dhe duket më ndryshe.

Me këtë ndryshim, ajo duket edhe më e bukur./Kosovarja/

Ju pëlqen?

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *