A Ju kujtohet Taramelja Xheision që e dashuronin një Shqipëri, Ja çfarë ka ndodhur me të…vogëlushi i ëmbël tani më nuk është vogëlush?!

Xheision Bafti, i njohur ndryshe nga pu/bliku edhe si “Taramelja Xheison”, ishte bërë senzacion i rrjetit vite me parë. Ai fitoi shumë vëmendje në emisionin “Në kurthin e Piter Pan”, ku fitoj shumë famë. Por vogëlushi i ëmbël tani më nuk është vogëlush,SHIKO PAMJET :

ai është rritur goxha, dhe po jeton në shtëpinë e re që ju ndërtua nga donacione të qytetarëve, në kryesim me “Fundjavë Ndryshe” dhe emisionin “Në kurthin e Piter Pan”. Ndiqni pamjet me poshte se sa shume eshte rritur Xheisoni.SHIKO PAMJET :


https://www.instagram.com/xheison.bafti_official/

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *