Mësoni se si të shpëtosh nga dhimbja e kokës për vetëm 60 sekonda (Video)

Mëso i të shpëtosh nga dhimbja e kokës për vetëm 60 sekonda /Video/

Marrja e shpeshtë e ilaçeve që kurojnë dhimbjen e kokës nuk është e mira për organizmin.

Ilaçet shpesh ndikojnë në lukthin tuaj, prandaj nëse i merrni tej mase mund të keni probleme serioze.

E pra, çfarë të bëni kur fillon t’ju dhembë fuqishëm koka?

Para se të merrni ilaçet, provoni që dhembjen e kokës ta pengoni në mënyrë natyrale.

Shkaktarët e dhembjes së kokës mund të jenë të ndryshëm, por më së shpeshti dhembja e kokës shfaqet për shkak të dehidrimit të trupit dhe tensioneve të cilat krijohen në qafën tuaj, zverk dhe sinuse.

Prandaj ne po ju prezantojmë teknikën e cila do t’ju ndihmojë që të eliminoni stresin dhe tensionin nga koka.

Para se të filloni me këtë teknikë, patjetër pini disa gota ujë në mënyrë që të bindeni që dhembja e kokës nuk është shfaqur për shkak të mungesës së lëngjeve në organizëm.

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *