“Po qaj për…”, Valdrina shfaqet më lot në sy, pas ndarjes me Valdetin

Valdeti dhe Valdrina janë një ndër çiftet më të njohura shqiptare në Instagram, ata kanë më shumë se 9 vite të lidhur.

Por, duket se gjerat kanë mbaruar, ndjekësit kanë ngritur dyshimet pasi ata më nuk e ndjekin njëri tjetrin.

Instagrami i tyre valdetvaldrina kishte mbi 200 mijë ndjekës, tani ky Instagram mban emrin vetëm të Valdrinës.

Pas lajmeve se ata janë ndarë, ajo është shfaqur me lot në sy ku tha se po qan për shkak të mesazheve që ka marrur nga ndjekësit.

Ajo tha se ka hapur një kapitull të ri.

“Kapitull i ri, të përshendet katunarka e llapit”, ka shkruar ajo.

Shiko foton:

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *