Ju nëse dëshironi të keni një shikim si shqiponjë u nevojitet kjo pije e cila pihet 30 minuta para ngrënies, 3 herë në ditë

Ju nëse dëshironi të keni një shikim si shqiponjë u nevojitet kjo pije e cila pihet 30 minuta para ngrënies, 3 herë në ditë.Vladimir Petrovich Filatov, mjek rus, ki rurg dhe okulist, përveç terapive mjekësore dhe trajtimit të rregullt, këshilloi pacientët e tij të përgatisnin këtë përzierje të fuqishme.
LEXO ME SHUME:

Ky il’aç parandalon dobësimin e mëtejshëm të shikimit dhe përmirëson vizionin. Njerëzit filluan ta përdorin atë masivisht pas dëshmive të rezultateve pozitive, pasi kjo recetë u zbulua për pacientët.Përbërësit:Lëng limoni nga 3-4 limon;300g mjaltë;500g arra;100g xhel nga Aloe Vera.LEXO ME SHUME:


30 min para ngrënies, konsumoni 1 lugë nga kjo përzierje e fuqishme 3 herë në ditë. Duhet të konsumoni këtë përzierje për të të përmirësuar shikimin tuaj. Kjo vitaminë bo mbë do të rrisë gjithashtu imunitetin e trupit.Lëng Aloe Vera jep efekte pozitive kundër problemeve kardiov askulare, hemorroideve, tuberk ulozit, inflamacionit në organet riprodhuese të femrës, çështjet e traktit gastrointestinale, sëm. undje të veshkave.Aloe Vera nuk duhet të jetë më e vjetër se 2-3 vjet.LEXO ME SHUME:

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *