Kete pije mbajeni ne frigorifer dhe konsumojeni cdo dite ne mengjes para ngrenies, do t’iu largoj nje pro/blem qe po ju mundon prej kohesh

Kete pije mbajeni ne frigorifer dhe konsumojeni cdo dite ne mengjes para ngrenies, do t’iu largoj nje pro/blem qe po ju mundon prej kohesh.Aromë e ke. qe mund të shkaktohet nga produkte të ndryshme ushqimore, prishja e dhëmbëve ose higjiena jo e mirë. Por për fat të mirë natyra është një mik i madh i shëndetit, kështu që ju mund të eli. minoni këtë prob. lem me disa gllënjka të këtij lëngu të shëndetshme dhe natyral.
LEXO ME SHUME:

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *