Aidën e ka zbukuruar kaq shumë nuri i shtatzanisë

Aida Doçi është një këngëtare e dashur për publikun.

Ajo u martua me Naser Qelin, të cilin e ka dhe menaxher.

Dyshja janë duke e pritur fëmijën e parë e janë tejet të lumtur.

Ja si duket Aida me barkun e fryrë, e ka zbukuruar nuri i shtatzanisë. /nzoom/

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *