Ndajeni në 2 gjysma limoni dhe vendoseni në furrë gjatë natës, do t’ju shpëtojë nga problemi juaj më i madh

Ndajeni në 2 gjysma limoni dhe vendoseni në furrë gjatë natës, do t’ju shpëtojë nga problemi juaj më i madh.Edhe pse hapja e dyerve dhe dritareve është alternativa më e mirë për të ajrosur shtëpinë, për fat të keq kjo krijon nga ana tjetër edhe një pro blem. Kështu, në shtëpi sëbashku me ajrin e pastër mund të hyjnë edhe insekte apo lloje të ndryshme mizash, pra disa “miq” të padëshiruar në shtëpinë tuaj.
LEXO ME SHUME:

Por, me një truk të thjeshtë ju mund të shpëtoni në vetëm pak kohë nga këto gjallesa të pakëndshme. Gjithçka që ju duhet është një limon i ndarë përgjysmë. Para se të shkoni për të fjetur, vendosni në furrë limonin e prerë përgjysmë dhe lëreni derën hapur.LEXO ME SHUME:

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *