Ja menyra se si ta ndaloni dhimbjen e veshit me LIMON? Eshte shume efikase mos e humbisni!!!

Ja menyra se si ta ndaloni dhimbjen e veshit me LIMON? Eshte shume efikase mos e humbisni!Dhimbja e veshit është nga më të padurueshmet që trupi i njeriut përballon. Nganjëherë është mirë që të provoni disa mënyra të tjera për ta ndalur dh;imbjen, përveç me il;açe. Limoni është një përbërës që ndihmon shumë në këtë gjë.
LEXO ME SHUME:

Si të veproni:Për të lehtësuar dhimbjen dhe për të dez;inf;ektuar veshët nga ndotësit e ndryshëm që janë grumbulluar brenda tij, shtrydhni limon, lyeni një copë pambuku dhe përdorni atë për të pastruar butësisht kanalin e veshit.LEXO ME SHUME:

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *