Nuk flisnin kur ishin kunata? Nora tregon se çfarë raporti ka me Tunën tani

E ftuar në “Më lër të flas”, Nora Istrefi ka folur rreth jetë së saj private dhe profesionale.

Gjatë intervistës, Nora është pyetur nga vëllezërit Veshaj në lidhje me raportin e saj me Tunën.

Vëllezërit Veshaj: Si është marrëdhënia e Norës me Tunën?

Nora : Nuk jemi zënë ndonjëherë, uroj të jetë mirë.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *