Xheri e nxjerr gjuhën jashtë, nga kjo gjuhë dalin fjalë për Saren

Xheraldina Vula është ylli i televizionit, një nga prezantueset më origjinale që ka njohur televizioni në Kosovë dhe jo vetëm.

Xheri, e njohur edhe si e ëma e Ledri Vules, vitet e fundit është bërë vjehërr dhe gjyshe, gjë që po i shijon mjaftë.

Marrëdhënia e Xheraldines me renë e saj, Saren, duket të jetë e shkëlqyeshme dhe këtë gjë e pohojnë të dyja.

Xheri e nxjerr gjuhën si në këtë foto, ama për të folur vetëm fjalë të mira për nusen e saj, e jo si disa vjehrra që…/kosovarja

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *