E FUNDIT: Historia që do iu prekë shpirtin, Çifti shqiptar me aftësi të kufizuara u bënë prindër 50 vjeç / MOS KALO PA URIME

qE FUNDIT: Historia që do iu prekë shpirtin, Çifti shqiptar me aftësi të kufizuara u bënë prindër 50 vjeç

E FUNDIT: Historia që do iu prekë shpirtin, Çifti shqiptar me aftësi të kufizuara u bënë prindër 50 vjeç

E FUNDIT: Historia që do iu prekë shpirtin, Çifti shqiptar me aftësi të kufizuara u bënë prindër 50 vjeç

ë dy u përfshinë në dy aksidente automobilistike të cilat në këtë rast, u bënë shkak i mirë, përtej vështirësive, që Zenepja dhe Gëzimi të përfundonin në karrige me rrota e me shumë sfida të nisnin jetën e re. Pasi nisën të stabilizoheshin, 13 vite më parë njohën njëri-tjetrin në një qendër sociale. Disa kohë ata ishin thjesht miq, më pas u dashuruan dhe nisën bashkëjetesën, me shpresën si çdo çift për të krijuar familje e për t’u bërë prindër. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *