ZOTI JU BE KOFTE KUSH ME URON / Ata donin vetëm një fëmijë, por Zoti i Iumturoi/ Bëhen me katër djem që l indën në këtë kohë të v ështirë

ZOTI JU BE KOFTE KUSH ME URON / Ata donin vetëm një f ëmijë, por Zoti i Iumturoi/ Bëhen me katër djem që l indën në këtë kohë të v ështirë

ZOTI JU BE KOFTE KUSH ME URON / Ata donin vetëm një f ëmijë, por Zoti i Iumturoi/ Bëhen me katër djem që l indën në këtë kohë të v ështirë

ZOTI JU BE KOFTE KUSH ME URON / Ata donin vetëm një f ëmijë, por Zoti i Iumturoi/ Bëhen me katër djem që l indën në këtë kohë të v ështirë

Në ditël indjen e 34-të Jenny Marr dhe burri i saj, vendosën se ishte koha të fillonin të pro vonin për një f ëmijë.Çifti Jenny Marr, 35 vjeç dhe burri i saj, Chris Marr, 35 vjeç, jetojnë në qytetin amerikan të Dallasit.

Më 6 tetor ajo mësoi se ishte sht atzënë. Pas më shumë se 10 javësh sht atzënë Jenny shkoi me bashkë shortin për të bërë e ko. Në ek ran mj eku zb uloi se në b arkun e 34 vjeçares po rr ite shin tri f oshnje. Pas rreth gj ashtë minutash tro nd itje dhe he shtje… LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME POSHTE ..LEXO ME TEPER

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *