Elvis Naçi reagon i prekur, pasi u tha se ka blerë super vilë me lekët e shqiptarëve: Po më ruajnë te shtëpia çfarë bëj nuk u vjen zor…

Elvis Naçi (i lindur më 7 maj 1977 në Tiranë) është një Imam Shqiptar. Ai është 44 vjeç. Ai është kreu i Bashkësisë Islame të Shqipërisë, që vepron në Xhaminë e Tabakëve në Tiranë dhe themelues dhe president i Fondacionit Kulturor Jo-fitimprurës Firdeus.
Për shkak të popullaritetit të tij të madh në mesin e myslimanëve të Shqipërisë, por edhe me shqiptarët e tjerë myslimanë, ai u bë i njohur në nivel kombëtar dhe u ftua rregullisht në emisionet shqiptare.

Elvis Naçi është gjithashtu një nga kritikët më të ashpër të një islamizmi rad ikal në Shqipëri.

Imami Elvis Naçi ka reaguar pas ak*uzave të shumta që janë bërë së fundmi ndaj tij, se ka blerë një vilë luksoze, ku po jeton aktualisht me familjen e tij.

Naçi tha se është një person shumë i durueshëm dhe theksoi se çdo shp ifje do i përgjigjet me punë dhe vepra të mira. Imami nuk ka kursyer edhe përgjigjet ndaj gazetarit Elio Laze i cili ka publikuar disa shkrime me ak uza të forta ndaj imamit. Naçi e ka quajtur Lazen nje pseudogazetar dhe shpifës.

“Kam parë një person që i shkruan një pseudogazetari i quajtur Elio Laze i cili mund të ketë shkruajtur mbi 20 artikuj dhe ka thën këtë përrallat për mua. Ky qytetar i dërgon mesazh dhe i thotë ti që ke shkruar për transparencën dhe unë do të dërgoj inforamcion të plotë jo për elvis Naçin, por për një tjetër fondacion. Dhe ja dërgon një makinë që e kishte blerë ky fondacion 68 milionë lekë të të vjetra dhe një shtëpi që shitet 850 mijë euro.

Më tej ai thekson se gjëja më e rënd omë q ëka hasur ai është se tashmë përballë shtëpisë ku ai jeton, rrinë njerëz duke përzgjuar.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *