Pas futbollit, ja cila kënaqësi e pret Bleron

Blero Muharremi është këngëtari dhe producenti i njohur kosovar, që për vite të tëra është prezent në skenë.

Blero, ka kohë që po vjen më tepër me bashkëpunime, të cilat po rezultojnë mjaftë të suksesshme.

Ndërkohë, ai nuk i harron edhe pasionet e tij, që janë futbolli dhe fitnesi. Blero, njihet si një futbolldashës i madh.

Këngëtari që tashmë është beqar, pas futbollit ka një dashuri tjetër që e pret, e që është ushtrimi ne Gym./kosovarja

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *