‘Fshatarja ime’, Donaldi shfaq Borën siç nuk e kemi parë

Donaldi dhe Bora kanë kaluar të dielën në fshat, Donaldi ka postuar një video të Borës, e cila shfaqet duke ecur mes për mes një lëndine me bar në një zonë periferike, vendndodhje të cilën nuk e kanë treguar saktësisht dhe e quan “gocë fshati”.

“Ja gocë fshati, ja si do ngjante nëqoftëse do jetonte në fshat.

Një vajzë punëtore që jeton në fshat, jo po televizioni, jo po suksesi, karriera, ja në fshat Respekt për të gjitha vajzat e fshatit”, shprehet Donaldi.

Më pas ai ka publikuar edhe një foto të Borës nën ritmet e këngës “Fshatarja ime”, foto të cilën moderatorja e ka ripostuar duke qeshur./Xing/

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *