Pajtohen Valdeti e Valdrina, zbulohen detaje

Çifti i njohur i Instagramit, Valdeti dhe Valdrina, kohëve të fundit kanë pasur një krizë në marrëdhënien e tyre.

Mirëpo, siç duket dyshja tashmë kanë zgjidhur gjithçka dhe kanë vendosur që t’i japin fund kësaj krize.

Si erdhi deri tek ajo ndarje e përkohshme dhe cilat ishin arsyet, Valdeti dhe Valdrina të gjitha i kanë treguar sonte.

Për më tepët ndiqni materialin e përgatitur nga Prive:

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *