Limon dhe Hudhra që ndihmon në shërimin e këtyre sëmundjeve

Limon dhe Hudhra që ndihmon në pastrimim e gjakut dhe rregullimin e shtypjes

Bashkimi bën fuqinë! Kjo është një shprehje që gjen vend edhe në kuzhinë, sidomos në rastin e hudhrës me limonin.Kura e mëposhtme me limon dhe hudhër mund të pastrojë organizmin dhe të parandalojë sëmundjet. Vlerat e kurës me hudhër dhe limon Kura me limon dhe hudhër është efikase në eliminimin e depozitave të yndyrës në organizëm.

Këto përbërës ulin kolesterolin e keq dhe pakësojnë numrin e triglicerideve në gjak. Limoni dhe hudhra parandalojnë trombozën dhe ulin tensionin e gjakut. Së bashku ato përmirësojnë funksionet e mëlçisë dhe aftësinë e saj për të pastruar gjakun.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *