Xhafer i ‘Përputhen’ i propozon për martesë moderatores në mes të emisionit

Ish-konkurrenti i “Përputhen”, Xhafer Thaqi i ka propozuar për martesë në mes të emisionit, moderatores Ester Bylyku, iftuar në emisionin e Esterit “Glamour zone”, ai i ka kërkuar  përpara të gjithë shqiptarëve që ajo të bëhet nusja e tij, madje e ka ftuar menjëherë që të shkojë në Kosovë, të takohet me familjen e tij dhe të jetojnë atje.

Ester Bylyku: Nëse do kishe mundësi të martoheshe me një nga vajzat e shoë bizit shqiptar, cila do ishte dhe pse?

Xhafer Thaqi: E kam përballë atë vajzën.

 Ester Bylyku: Ne kemi mendime të ndryshme. Do ziheshim  24/7 (qesh)

Xhafer Thaqi: S’ka problem, do t`i përputhim ato mendime

Më pas Xhaferi e pyet moderatoren: A DO TË BËHESH NUSJA IME?

Esteri: Do e sqarojmë.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *