A Keni Problemee Me Rritjen E Thoiit Në Mish? Ilaci Që Do Të Bëjë Mrekulli!

A keni problemee me rritjen e thoiit në mish? Kripa do të bëjë mrekulli!Megjithëse nuk ka rreeziik, ai shpejt mund të shndërrohet në inflammaciion dhe të shkaktojë një sërë probleemesh shëndetësore.
LEXO ME SHUME:

Çfarë e shkakton rritjen e thoiit në mish?▪ preerja e gabuar e thonjvee▪ shtimi i papritur i peshës trupore (në shtatzëni)▪ dëmttimii i thonjvee të vjetër (deeformiimi)▪ këpucët shumë të ngushta▪ tabanët të rrafshët (shkelje e kkeqe)Thoii i këmbës i rritur në mish shumë shpejt çon në inflammaciion të mishit pranë tij. Nëse nuk trajtohet në kohë, inflammacionni mund të përhapet dhe të depërtojë në iind dhe mund të çojë në opeeraciion.Vendi ku thoii hyn në miish mund të infeektohhet dhe të krijojë qeelb pasi që aty krijon një pplaggë të hapuur që shëroohet shumë ngadalë.LEXO ME SHUME:

Si të trajtoni thoiin e rrituur në mish?Thoii që fillon të rritet në miish mund të shkaktojë inflammaciion shumë shpejt. Atëherë nuk duhet ta prekim, por posa të përhapeet inflammacionni, duhet të fillojë mjekimi.Inflammacionni trajtohet me antiibiottikë ose yndyrë antiibiottike (në shenjat e para të inflammacionnit).Çfarë mund të bëjmë në shtëpi?Në shenjat e para të inflammacioniit (ënjtjee, dhimbbjee dhe skuuqjee), bëni një banjë me ujë të nxehtë dhe kripë dhe zhytini këmbët për 20 minuta në mëngjes dhe në mbrëmje. Kripa do të zbusë lëkurën dhe do të deziinfektoojë plaagën.LEXO ME SHUME:

Sapo të vëreni inflammaciion, blini vaj me antiibiotiikë në barnatore dhe në mëngjes dhe në mbrëmje, pas banjës, lyeni gishtin dhe thoinn. Mos vishni çorape, por lini vajin të funksionojë sa më gjatë që të jetë e mundur.Si duhet t’i ppresiin thonnjtë e këmbëvee?Thoonjtë duhet të priiten drejt, jo t’i japim formë të rrumbullakosur ose të zhdrejtë.Nëse pritet shumë thellë anash, thoi mund të deformohet dhe gjatë rritjes të futet në lëkurë.LEXO ME SHUME:

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *