Banorët nuk e mirëpresin mbylljen e Orendës (FOTO+VIDEO)

Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve dje mori vendim për revokimin e licenës dhe mbylljen e Qendrës për të Moshuar “Orenda” në Pejë.

Pas kësaj, investitori i kësaj qendre, Anton Rasaj, sot tha se vendimi për mbyllje është linçim ndaj këtij biznesi.


 

Duket se mbylljen e kësaj qendre nuk po e mirëpresin as banorët e saj.

Kjo shihet edhe në pamjet e Klan Kosovës nga vendi i ngjarjes, derisa ata po presin të largohen nga Orenda.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *