Bora ngatërroi G-në me K-në dhe gafa e saj po bën xhiron e rrjetit

Teksa po prezantonte mbrëmjen e djeshme “Dancing with the stars”, Bora bëri një gafë.

Publikut nuk i shpëtoi momenti kur Bora ngatërroi shkronjën g me k.

“Dhe do të karojnë me njëri-tjetrin”, tha moderatorja për konkurrentët duke ngatërruar fjalën “garojnë”.

Ndiqeni këtë moment në videon e mëposhtme.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *