Nënës i dridhet shpirti pasi e lind pa jetë foshnjen dhe qan, infermjerja e lëndon edhe më shumë

Humbja e një fëmije është një dhimb je e madhe, që nuk i urohet askujt. Rachel Whalen mezi e priste, që të sillte në jetë fëmijën e saj, por ajo e lindi të pajetë foshnjen e saj.

Në momentin që i dhanë lajmin e keq, ajo nuk mund të pushonte së qari. Por sikur mos të mjaftonte kjo një nga infermieret e ka lë nduar edhe më shumë me fjalët e saj.

Teksa ajo qante infermierja i ka thënë se duhet të pushonte së qari, pasi nuk do e duronin shumë atë. Kurse mjeket dhe stafi tjetër i spitalit e kanë ndihmuar ta kaloj dhimbjen e saj të madhe.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *