Selena Gomez tregon arsyen se pse mund të mos jetë në gjendje të bëhet nënë

Aktorja dhe këngëtarja, Selena Gomez ka folur hapur për shpresat e saj që një ditë të bëhet nënë.

Në një intervistë me Rolling Stone për kopertinën e fundit të botimit, këngëtarja, 30 vjeçe, u shpreh se si do të dëshironte të bëhej prind diku në të ardhmen dhe pse kjo mund të ishte një detyrë e vështirë.

Gomez tha për median se një herë kishte vizituar një mikeshë që po përpiqej të mbetej shtatzënë.

Pas kohës së tyre së bashku, ajo kujtoi se kishte qarë në makinën e saj dhe duke menduar për faktin se dy ilaçet që po merr për çrregullimin e saj bipolar ka të ngjarë të bëjnë që ajo të mos jetë në gjendje të ketë fëmijë.

“Kjo është një gjë shumë e madhe, e madhe dhe e pranishme në jetën time”, tha Gomez për median, përpara se të theksonte se shpreson se do të bëhet nënë me mjete të tjera në vitet në vijim.

Sipas artikullit të rishikuar i mjekutnga WebMD, medikamentet e çrregullimit bipolar kanë potencialin të shkaktojnë probleme të lindjes, duke përfshirë defekte të tubit nervor, defekte të zemrës, si dhe vonesa në zhvillim ose probleme në sjellje.

Megjithatë, disa mjekë rekomandojnë që të mos merrni ilaçe të tilla gjatë lindjes, pasi simptomat bipolare mund të përkeqësohen gjatë shtatzënisë.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *