Thoni lamtumire Dhimbjeve te kurrizit, shtyllez kurrizore dhe kembeve..!? Kjo eshte receta e thjeshte dhe evektive..!?

Thoni lamtumire Dhimbjeve te kurrizit, shtyllez kurrizore dhe kembeve..!? Kjo eshte receta e thjeshte dhe evektive..!?Sigurisht që dhimbjet e kurrizit, dhimbjet e shtyllës kurrizore, dhe dhimbjet në këmbë janë vuajtje që të gjithë ne i kemi kaluar në një pikë të jetës sonë.
LEXO ME SHUME:

Këto janë dhimbje të cilat ne përpiqemi që menjëherë të kërkojmë zgjidhje pa marrë parasysh se çfarë na kushton.Është shumë e vështirë të arsyetosh qartë në çastin kur shfaqet dhimbja sepse në atë moment duam të pijmë ose të aplikojmë ndonjë ilaç që të zhduket dhimbja.Sot do ju tregojmë një ilaç të cilin duhet ta konsumoni për 2 muaj dhe ai do bëj mrekulli jo vetëm me dhimbjen tuaj të shpinës, por gjithashtu me dhimbjen e shtyllës kurrizore dhe të këmbeve.LEXO ME SHUME:

Përbërësit:1 fig të thatë5 kumbulla të thara1 kajsi të thatëKonsumoni këto fruta gjatë gjithë ditës vetëm ose të inkoporuara me ndonjë ushqim tjetër.Ju mund t’i shtoni ato te drithërat, qumështi, kosi ose edhe në smoothie të ndryshëëm.Këto fruta përmbajnë sasi të mëdha të fibrave që nxisin tretjen dhe tranzitin e zorrëve. Ato gjithashtu japin kontribute të rëndësishme për shëndetin tuaj të zemrës.LEXO ME SHUME:

Përmbajtja e lartë e kalciumit, hekurit dhe kaliumit i forcon kockat tona. Kajsitë e thata së bashku me kumbullat janë antioksidantë të shkëlqyer me përqëndrime të larta të hekurit që forcojnë sistemin tuaj imunitar.Mos ndaloni së konsumuari rregullisht këto fruta plot me vitamina dhe minerale që kanë një burim të rëndësishëm benefitesh për kockat tuaja dhe sistemin e tretjes.LEXO ME SHUME:

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *