Habi: Qepa E Kuqe Ndalon Rënien E Flokëve, Mësoni Si Ta Përdorni!

Qepa e kuqe përveç që është njëri nga përbërësit më të përdorur të kuzhinës, mund të jetë edhe zgjidhje për shumë probleme të flokëve. Qepa e kuqe është një depo e squfurit dhe është e pasur me veti antiibaktteriaale.Prandaj është përdorur për të forcuar flokët dhe për të dhënë të gjitha lëndët ushqyese që i duhen për rritje të shëndetshm dhe t’u japë bukuri atyre.
LEXO ME SHUME:

Më pposhttë gjeni disa nga dobitë e saj për flokun tuaj: Ndihmon në rritjen e flokëve – Përbërësi ndihmon në ruajtjen e vlerës së PH të kokës dhe gjithashtu ndihmon në përmirësimin e qarkullimit të gj akut, i cili gjithashtu ndihmon rritjen.LEXO ME SHUME:

Ndalon rënien e flokëve – Ndotja dhe faktorët e tjerë të jashtëm bëjnë që flokët të dobësohen, duke rezultuar kështu në rënie të flokëve. Prandaj rekomandohet përdorimi i vajit të qepës së kuqe pasi është i mbushur me antiioksiddantë që prodhojnë enziima që kufizojnë rënien e flokëve.LEXO ME SHUME:

Përmirëson strukturën e flokëve dhe shton shkëlqimin – Karakteristikat e qepës së kuqe janë të tilla që ndihmon në forcimin e flokëve nga rrënjët e saj, ndërsa gjithashtu ushqen dhe përmirëson strukturën e saj. Ndihmon gjithashtu në shkëlqimit e flokëve si kurrë më parë si rezultat i përmirësimit të qarkullimit të gj akut në lëkurën e kokës.Nuk Do Ta Ndani Asnjëherë Nga Tavolina, Kur Të Merrni Vesh Se Çfarë Sëmunddjejee Shëron Kosi.Vendi Ynë Përfshihet Nga Shira Dhe Rrufe, Rre Zik I Madh sot Ne Keto Zona.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *