Sa bukur dhe ndryshe duket Sara me flokë dredha

Sara Hoxha nuk mungon asnjëherë me imazhe të shumta për ndjekësit që ka.

Ajo me përkushtimin tek vetja, çdo herë shkëlqen dhe nuk mungon në mediet rozë.

Në një fotografi të fundit, derisa shihet me flokë të dredha gruaja e Ledrit bën dritë dhe shihet që i kanë shumë hije.

Për më shumë, vlerësojeni./Kosovarja/

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *