Rihanna ka vënë re një gjë të çuditshme tek vetja pas shtatzënisë

Këngëtarja e cila solli në jetë fëmijën e saj të parë në maj, Rihanna ka folur ekskluzivisht me E! News për jetën e saj si nënë e re dhe rrëfeu se “duhet pak” kohë përpara se ta gjejë veten sërish.

Një tjetër gjë që Rihanna ka kuptuar në rrugëtimin e saj të mëmësisë? Ajo është tamam si nëna e saj, Monica Braithwaite.

“Është e çuditshme”, tha ylli i popit.

“Edhe gjërat e vogla që më bezdisin tek ajo, i bëj, unë i bëj të gjitha të njëjtat fytyra, Unë them të njëjtat gjëra, kollitem në të njëjtën mënyrë, lëviz gojën në të njëjtën mënyrë.”

Ajo shtoi: “Ose nuk e kam vënë ose s’i kam bërë kurrë derisa u bëra me fëmijë.”

Por Rihanna është më se e lumtur që ndjek hapat e mamasë së saj, në fund të fundit, siç vuri në dukje fituesi i Grammy, “Ajo është më atraktive se unë”.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *