Kremi 200 Vjeçar Grek Kundër Rrudhave Të Fytyrës

▪ 120 ml ujë

Përgatitja:


Shtoni mjaltin, dyllin e copëtuar dhe vajin e bajameve në një tenxhere. Vendoseni në zzjaarr në temperaturë mesatare dhe përziejini herë pas here derisa të shkrijnë plotësisht.

Largojeni më pas nga zzjaarri dhe lëreni mënjanë të ftohet, por jo plotësisht, këshillon Shije. Shtoni më pas në të edhe pak ujë të ngrohtë dhe përziejini mirë.

Transferojeni përzierjen në një kavanoz. Mund ta përdorni këtë krem natyral për të pastruar grimin tuaj ose si një krem kundër rrudhave

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *