Allahu Ekber: Hoxha nuk frikësohet por shikoni cfarë bënë, Hoxhën e provokojnë kinse u bë ter,.met (VIDEO)

Allahu Ekber: Hoxhën e provokojn kinse u bë ter,.met hoxha nuk friksohet por shiko cfare bene.. (VIDEO)
Shikone se si Hoxha është i palëkundur gjatë tër–metit..
Të tjerët frikësohen dhe ja mbathin..

Ju lutemi na ndihmoni qe te mirmbajmë faqen vetem duke (shty,pur) mbi (Foton ose Videon) qe shfaqet më poshtë. Faleminderit per mirëkuptimin

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *