Bufi jep lajmin e keq për adhuruesit e shumtë të serialit “Kafeneja jonë”

“Kafeneja jonë”, padyshim se mbetet një nga serialet më të dashura për publikun tonë, për vite me radhë, kasta e aktorëve dhuroi shumë humor e të qeshura.

Dhe, jo rrallë herë ndodh që adhuruesit e këtij seriale të kërkojnë rikthimin e tij.

Lidhur me këtë, aktori Fatmir Spahiu foli në emisionin, “Kendiv”.

“Kafenja ka përfunduar, kemi pasur një energji të jashtëzakonshme që na ka bërë të funksionojmë shumë mirë”, pohoi pos tjerash ai.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *