E trishte! Hu mbi jetën pasi doktori i Korçës i bëri një gjil përë, kjo është e ndjera 51-vjeçare

E trishte! Hu mbi jetën pasi doktori i Korçës i bëri një gjil përë, kjo është e ndjera 51-vjeçare

Një 51-vjeçare e identifikuar si Albana Saliçe, ka nd ërruar jetë ditën e sotme fill pasi mori mjekim në Spitalin e Korçës.

E ndjera është paraqitur rreth orës 04:00 të mëngjesit të sotëm në urgjencën e spitalit pasi ka pasur hem orragji.

Sipas burrit të Albanës së ndjerë, një mjek që nuk i është prezantuar me emër i ka bërë një gji lpërë e më pas është dërguar në banesën e saj,

por 51-vjeçarja ka ndërruar jetë në gjumë në shtëpinë e saj pas mjekimit të spitalit të Korçës. Lidhur me ngjarjen, familjarët e së ndjerës aku zojnë bluzat e bardha.

Mjeku i cili e mjekoi 51-vjeçaren ndodhet në drejtorinë e policisë dhe po jep sqarimet në lodhje me ngjarjen. Policia ndërkohë është duke punuar për sqarimin e rrethanave të kësaj ngjarje.

E trishte! Hu mbi jetën pasi doktori i Korçës i bëri një gjil përë, kjo është e ndjera 51-vjeçare

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *